ADDRESS

Ulica Kralja Zvonimira 6
10 000 Zagreb

PHONE

098 636 149

PINK ROSE tretman

Pink Rose sa ružičastim kvarcom i ružinim laticama je tretman koji žene obožavaju.

Pink Rose tretman je idealan za njegu, hidrataciju i umirenje crvenila kože. Djeluje opuštajuće, a kristaloterapija s ružičastim kvarcom se od davnina koristila za razne problematike. Jedna od primjena je bila i umirujuće djelovanje na kožu, ali i jačanje srčane čakre.

pink_rose_1

Tretman započinjemo čišćenjem lica sa Sigma Line pjenom u koju dodajemo fino usitnjene latice čiste bugarske ruže. S tom smjesom radimo blagi peeling kože. Pandhy’s ružine latice koje se koriste u tretmanu i one za Ružin tonik nabavljaju u gradu Kazanlăk gdje dokazano rastu najkvalitetnije ruže (ROSA DAMASCENA) i to zbog posebne mikroklime. Za samo jedan kilogram eteričnog ulja ruže potrebno 3000-5000 kg ružinih pupoljaka tj. više od njih milijun. Ruže koje se uzgajaju u zdravstvene i kozmetičke svrhe ne smiju se gnojiti umjetnim gnojivom niti obrađivati pesticidima.

Nakon peelinga napravimo limfnu drenažu za umirenje kože, izbacivanje toksina i bolji protok limfe, a zatim po licu prelazimo  s ružičastim kvarcom drenirajućim pokretima. Ružičasti kvarc poboljšava zaglađenost kože, umiruje upaljena područja, obogaćuje kožu kisikom i usporava starenje. Ojačava cirkulaciju krvi te smanjuje napetost u koži. Također, masaža ružičastim kvarcom omogućava lakše oslobađanje toksina i bolje upijanje beauty proizvoda.

 

pink_rose_2

Nakon masaže stavlja se šećerna peel off maska koju pospemo ružinim laticama. Tretman završavamo  Ružinim tonikom i na još vlažnu kožu stavljamo njegujući preparat.

Pandhy’s kozmetika namijenjena je svima koji žele postići njegovan izgled na potpuno prirodan i zdrav način.  Ne sadrži parafin i paraben te nije testirana na životinjama! Također posjeduje Bio, Eco, Na True i Kosher certifikate!