ADDRESS

Ulica Kralja Zvonimira 6
10 000 Zagreb

PHONE

098 636 149

Dermalogica tretmani

Dermalogica proizvodi ne sadrže štetne i iritantne sastojke za kožu, umjetne boje i mirise koji najčešće izazivaju alergijske reakcije na koži, mineralna ulja koja pune pore i stvaraju mitesere.

dermalogica2Face Mapping je revolucionarni pristup analizi kože, osmišljen u Internetional Dermal Institutu, ekskluzivno za Dermalogicu. Face Mapping postupak dijeli lice u 14 zona, a klijent na svakoj od njih može imati potencijalne probleme i posebne potrebe. Face Mapping metodom povećava se učinkovitost tretmana, ali i preciznost pisanja recepta za kućnu njegu, jer u fokus stavlja klijentove stvarne potrebe.

Svaki tretman prilagođava se stanju kože. Nije nužno da se koža mora mehanički čistiti, postoje tretmani koji njeguju Vašu kožu i održavaju zdravlje kože i ujedno Vam pružaju ugodu i relaksaciju.

DERMALOGICA KOMPLETAN TRETMAN lica započinje dvostrukim Dermalogica čišćenjem, Face Mapping analizom kože. Eksfolijacijom na bazi rižinih enzima, salicilne kiseline, papaina i zelenog čaja zagladiti ćemo kožu, ubrzati obnovu stanica, omekšati ćemo kožu vapozonom, mehanički očistiti, dezinficirati, izmasirati kožu lica, vrata i dekoltea te nanjeti odgovarajuću masku ili kombinaciju maski.

DERMALOGICA SNAŽNI REGENERATIVNI TRETMAN Age- smart tretman- “Pametan ulog u budućnost vaše kože ” idealan je za zrelu, prijevremeno ostarjelu i suhu kožu te kožu oštećenu od sunca kojoj je potrebno hranjenje i regeneracija. Upotrebom MultiVitaminPower Exfoliant ampule, contour maske i posebne energizirajuće masaže, rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana.

dermalogica3dermalogica-facial

 DERMALOGICA TRETMAN ZA OSJETLJIVU KOŽU započinje Face Mapping-om, dvostrukim čišćenjem, hidratacijom i posebnom Dermalogica umirujućom masažom te maskom na bazi zobenog brašna. Tretman je umirujući i pogodan ja za sva stanja kože.

DermaLogHidratacijaDERMALOGICA TRETMAN ZA SUHU I DEHIDRIRANU KOŽU Postoje koraci koje možete napraviti kako bismo vam pomogli spriječiti ili smanjiti nelagodu povezanu sa suhom, dehidriranom kožom. Profesionalni tretmani u kombinaciji s pravilnim načinom života sjajan su početak. Učinkoviti tretmani za suhu kožu uključuju eksfolijaciju koja poboljšava upijanje hranjivih sastojaka, upotrebu emolijensa te hidratantnih krema i vitamin koji umiruju kožu, stimuliraju produkciju kolagena i poboljšavaju prirodnu zaštitnu barijeru kože.

DERMALOGICA MICRO ZONE TRETMAN je brzi tretman koji se sastoji od dvostrukog čišćenja, dezinfekcije, eksfolijacije, maske i kreme ovisno o stanju kože.

DERMALOGICA MEDIBAC TRETMAN je tretman za masnu i aknastu kožu koji ciljano tretira akne i mitesere te sprečava njihova nova izbijanja. Tretman započinjemo dvostrukim čišćenjem, Face Mapping analizom kože, omekšavanjem kože vapozonom, mehaničim čišćenjem, dezinfekcijom visoko frekventnom strujom te stavljamo adstringentnu masku ili kombinaciju maski.

DERMALOGICA TRETMANI ZA TINEJĐERE