ADDRESS

Ulica Kralja Zvonimira 6
10 000 Zagreb

PHONE

098 636 149

Proizvodi

Koristimo kozmetičke proizvode slijedećeih renomiranih proizvođača:

DERMALOGICA SAD/ Los Angeles – „tiha revolucija“ u njezi kože koja ima kultni status među profesionalcima za njegu kože diljem svijeta.

Dermalogica je osnovana 1986.u Los Angelesu i proširila se širom svijeta.

Originalana vizija Dermalogice vrlo je jasna: linija proizvoda bez štetnih iritirajućih sastojaka (umjetnih boja i mirisa, denaturiranog alkohola, lanolina i mineralnih ulja) koje bi izabrali te preporučili profesionalni kozmetičari s istim oprezom kao i liječnici.

Dermalogica koristi proizvode iz obnovljivih izvora (kada god je to moguće), proizvode ne testira na životinjama. Materijali za ambalažu proizvoda, kartoni i dr. u potpunosti su reciklirajući, biorazgradivi i fotorazgradivi.

 

PANDHY*S safe cosmetics /CosMed Kft Hungary

Pandhy*S preparati nisu testirani na životinjama, te ne sadrže parafin i paraben. Posjeduju BIO, ECO, NATRUE i KOSHER CERTIFIKATE koji garantiraju ispravnost i kvalitetu proizvoda.

Zbog jedinstvenog sastava ova patentirana smjesa dobila je nagradu 2006.g. u Parizu.

 

PINK ROSE tretman je idealan za njegu, hidrataciju i umirenje crvenila kože. Djeluje opuštajuće, a kristaloterapija s ružičastim kvarcom se od davnina koristila za razne problematike. Jedna od primjena je bila i umirujuće djelovanje na kožu, ali i jačanje srčane čakre.

Tretman započinjemo čišćenjem lica sa Sigma Line pjenom u koju dodajemo fino usitnjene latice čiste bugarske ruže. S tom smjesom radimo blagi peeling kože. Pandhy’s ružine latice koje se koriste u tretmanu i one za Ružin tonik nabavljaju u gradu Kazanlăk gdje dokazano rastu najkvalitetnije ruže (ROSA DAMASCENA) i to zbog posebne mikroklime. Za samo jedan kilogram eteričnog ulja ruže potrebno 3000-5000 kg ružinih pupoljaka tj. više od njih milijun. Ruže koje se uzgajaju u zdravstvene i kozmetičke svrhe ne smiju se gnojiti umjetnim gnojivom niti obrađivati pesticidima.

 

WIMPERNWELLE GmbH Berlin –Germany

Preparati na biljnoj bazi, ne oštećuju strukturu trepavice.

dermalogica_logologotip_pandisWimpernwelle_logo